Інгредієнти:
- цукор 140 г
- вершкове масло 130 г
- яйця 2 шт
- сметана 100 г
- борошно 150 г
- розпушувач 1 ч.л.
- горіхи 200 г
Приготування:
У глибоку миску викладаємо м’яке вершкове масло, всипаємо цукор, добре розтерти віночком до однорідної маси.
Вбиваємо по одному яйцю, постійно добре перемішуючи. В отриману масу додаємо сметану, перемішати.
Через сито просіюємо борошно з розпушувачем, перемішати. Волоські горіхи дрібно подрібнюємо і всипаємо в отримане тісто. Перемішати.
Виливаємо тісто у форму 18*28 см застеленим пергаментним папером, рівномірно розподілити за формою.
Відправляємо до розігрітої духовки до 170 градусів і випікаємо 30-35 хвилин.
Готовий пиріг дістаємо з форми, даємо трохи охолонути і за бажанням поливаємо згущеним молоком.
Нарізаємо пиріг на шматочки і подаємо до чаю.
Смачного!!!