Торт «Несквік» – це справжня радість для всієї родини, особливо для малечі, яка обожнює цей шоколадний смак. Цей торт не лише смачний, але й простий у приготуванні. Його ніжні коржі, масляний крем та ароматні горішки розкажуть казку в кожному ковтку. За допомогою цього рецепту ви зможете створити смачний десерт, який зігріє ваші серця та зробить будь-який святковий стіл яскравішим та веселішим.
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування:
Збити яйця з цукром, додати масло + борошно з розпушувачем та какао. У форму влити тісто і поставити в розігріту духовку на 30 хвилин при 160°С. Вийняти корж, охолодити та розрізати на 3 рівні частини, залишивши один для основи, два інших нарізати невеликими квадратами. Для крему збити 200 г сгущеного молока + 500 г сметани (20%) + 2 ст.л несквіка. Перемішати нарізані шматочки з кремом та горішками (залишивши трошки), і розмістити на коржі (основу), зверху посипати горішками. Поставити торт в холодильник на ніч.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…