Торт «Несквік» – це справжня радість для всієї родини, особливо для малечі, яка обожнює цей шоколадний смак. Цей торт не лише смачний, але й простий у приготуванні. Його ніжні коржі, масляний крем та ароматні горішки розкажуть казку в кожному ковтку. За допомогою цього рецепту ви зможете створити смачний десерт, який зігріє ваші серця та зробить будь-який святковий стіл яскравішим та веселішим.
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт
- Вершкове масло – 100 г
- Цукор – 150 г
- Борошно – 150 г
- Розпушувач – 1 ч. л
- Несквік – 2 ст.л
Для крему:
- Згущене молоко – 200 г
- Сметана – 500 г
- Несквік – 2 ст. л
- Горішки – 40 г
Приготування:
Збити яйця з цукром, додати масло + борошно з розпушувачем та какао. У форму влити тісто і поставити в розігріту духовку на 30 хвилин при 160°С. Вийняти корж, охолодити та розрізати на 3 рівні частини, залишивши один для основи, два інших нарізати невеликими квадратами. Для крему збити 200 г сгущеного молока + 500 г сметани (20%) + 2 ст.л несквіка. Перемішати нарізані шматочки з кремом та горішками (залишивши трошки), і розмістити на коржі (основу), зверху посипати горішками. Поставити торт в холодильник на ніч.