Нове

Ніжний торт без випічки “Орео” – духовка не потрібна

Тортики без випічки користуються великою популярністю. Готувати ми будемо сирний тортик “Орео”. Основою послужить печиво Орео, а на ній ми розташуємо найніжніший сирний шар з шматочками печива.

Сирний торт без випічки “Орео”:

Для основи:

  • Печиво Орео – 180 г
  • Вершкове масло – 60 г

Сирний шар:

  • Сир – 600 г
  • Згущене молоко – 280 мл
  • Сметана – 230 г (вершки 33%)
  • Желатин – 18 г
  • Вода – 110 мл
  • Печиво Орео – 8-12 шт

Приготування:

  • Печиво Орео подрібнюємо в крихту за допомогою блендера.
  • До печива додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо до однорідної маси.
  • Дно форми 20-24 см. Застилаємо пергаментом і формуємо основу тортика. Прибираємо в холодильник.
  • Готуємо сирну основу. Для початку заливаємо желатин водою і залишаємо на 10 хвилин набухати.
  • Далі до сиру додаємо згущене молоко і пробиваємо все блендером до однорідності.
  • Далі додаємо сметану і пробиваємо ще раз.
  • Набряклий желатин необхідно розпустити. Я просто ставлю в мікрохвильовку на 30-40 секунд і перемішую. Дивіться, щоб желатин НЕ закипів, але при цьому розчинився. Ідеальна температура 60-70 С. Можна розпустити на водяній бані.
  • Потім додаємо розпущений желатин в сирну суміш. Додаємо по чуть-чуть кожен раз перебиваючи блендером.
  • Печиво Орео ріжемо на великі шматочки. Кількість дивіться на свій розсуд, я додала 8 і мені здалося мало. Додаємо печиво в сирну суміш і перемішуємо.
  • Виливаємо сирний шар на основу. Все розрівнюємо і прибираємо в холодильник до застигання.
  • Готовий сирний торт прикрашаємо за бажанням, я просто посипала подрібненим печивом.

Відрізаємо шматочок тортика і кличемо всі до столу попити чай. Смачного!

Також читайте: ДУЖЕ НІЖНИЙ І АРОМАТНИЙ ГАРБУЗОВИЙ КЕКС, БУДЕТЕ ГОТУВАТИ ЙОГО КОЖЕН СЕЗОН

Нове

Популярне