Лимонно-лаймовий тарт – це чудовий спосіб розкрити свіжість та кислинку цитрусових у ніжному тісті. Цей рецепт захопить вас своєю неповторною смаковою гармонією та легкістю в приготуванні.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Процідіть борошно у миску, додайте сіль, розпушувач та цукор. Подрібніть масло в борошно. Додайте жовток і воду, замісіть тісто у шар. Покладіть у холодильник. Розкочуйте тісто між двома аркушами паперу для випічки. Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть тісто в форму. Дно проколіть вилкою. Випікайте при 180 градусах 10 хвилин. З лимона і лайма зніміть цедру та змішайте з цукром. Вичавіть сік лайма і лимона та змішайте з цукром. Додайте яйця та збийте. Викладіть сир та додайте вершки. Перемішайте. Перелийте крем в основу та випікайте ще 30-40 хвилин до готовності.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…