Приготувати такий пиріг найпростіше. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Тісто
Крем
Приготування:
У тарілку просіюємо борошно, додаємо розпушувач, натираємо на великій терці вершкове масло і перетираємо руками в крихту.
Додаємо яйця, цукровий пісок та замішуємо тісто. Розділяємо тісто на дві нерівні частини. Маленьку частину загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на 45 хвилин. Більшу частину теж загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на 30 хвилин.
У чисту тарілку викладаємо грецький йогурт, додаємо цукрову пудру, кукурудзяний крохмаль і перемішуємо віночком.
Застилаємо папером для випічки форму 18х24 сантиметри, викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всьому дну.
Вливаємо крем, розрівнюємо. Зверху викладаємо ягоди (у мене малина, можна взяти будь-які).
Маленьку частину тіста натираємо на великій терці і відправляємо випікатися на 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…