У мене з’явився новий рецепт смачного салату. Подати можна як звичайний салат і він не буде від цього менш смачним, але я рекомендую подати салат у порційних келихах. Така подача не тільки симпатично виглядає на святковому столі, але й дуже зручно.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, для приготування салату підійде звичайний вершковий сир. Натерла на тертці та виклала у склянку першим шаром.
Відокремила білок від жовтка. Білок натерла на тертці і виклала на сир, трохи полила майонезом.
Потім виклала натертий буряк, трохи посолила і полила майонезом.
ПОРАДА! Якщо буряк дуже соковитий, раджу трохи віджати від зайвого соку.
Посипала тертим жовтком і виклала шматочки червоної риби. Все залишилося прикрасити зеленою цибулею і можна подавати на стіл.
Ось така краса та смакота вийшла. Рекомендую спробувати, салат і справді гарний.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…