У мене з’явився новий рецепт смачного салату. Подати можна як звичайний салат і він не буде від цього менш смачним, але я рекомендую подати салат у порційних келихах. Така подача не тільки симпатично виглядає на святковому столі, але й дуже зручно.
Інгредієнти:
- Буряк – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Сир – 50-70 г
- Червона риба – 70-100 г
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
Отже, для приготування салату підійде звичайний вершковий сир. Натерла на тертці та виклала у склянку першим шаром.
Відокремила білок від жовтка. Білок натерла на тертці і виклала на сир, трохи полила майонезом.
Потім виклала натертий буряк, трохи посолила і полила майонезом.
ПОРАДА! Якщо буряк дуже соковитий, раджу трохи віджати від зайвого соку.
Посипала тертим жовтком і виклала шматочки червоної риби. Все залишилося прикрасити зеленою цибулею і можна подавати на стіл.
Ось така краса та смакота вийшла. Рекомендую спробувати, салат і справді гарний.