Цей рецепт кексу – чудова можливість розкрити свої кулінарні таланти та порадувати близьких чудовим десертом. М’який, шоколадний кекс стане чудовим доповненням до чаю або кави, чи то як смачна закуска під час перерви на обід.
Інгредієнти:
Приготування:
Розтоплюємо окремо шоколад та вершкове масло у різних мисках, потім об’єднуємо їх разом. Окремо змішуємо борошно, цукор, какао, соду, розпушувач тіста і сіль. У цю суміш додаємо каву, яйце та йогурт, і добре змішуємо. З’єднуємо суху суміш з шоколадною, додаємо нарізаний шоколад і перемішуємо. Виливаємо у форму для запікання, змастивши її оливковою олією. Відправляємо кекс до розігрітої до 180 градусів духовки на 25 хвилин. Після готовності поливаємо розтопленим шоколадом зверху.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…