Цей рецепт створений для тих, хто цінує простоту та смак страви. Салат з шинкою, картоплею та яйцями – це витончене поєднання смакових нот, яке подарує вам задоволення від кожної ложки. Додайте нотку свіжості та користі своєму столу з цим простим у приготуванні салатом.
Інгредієнти:
Приготування:
Варимо картоплю протягом 20–25 хвилин, а яйця “вкрутню” – протягом 10 хвилин. Очищуємо картоплю і яйця після охолодження. Шинку нарізаємо дрібненько, а яйця і картоплю великими шматками. Нарізаємо цибулю. Змішуємо підготовлені інгредієнти. Додаємо сіль і перець на свій смак. Викладаємо салат на руколу. Посипаємо тертим сиром.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…