Цей рулет “Медовик” – справжня вишуканість у світі домашньої випічки. Зустрічайте ідеальне поєднання ніжності меду, легкості сметани та аромату справжнього медового печива. Це не просто десерт, це шедевр, який розкаже вашим смаковим рецепторам історію витонченого солоду. Підкресліть свій стіл особливістю та неперевершеною смаковою гаммою, готуючи цей рулет “Медовик” на особливі випадки чи просто для радості вашої родини.
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування:
В мисці змішати соду зі сметаною. У каструлю налити мед, додати вершкове масло, цукор і розігріти на слабкому вогні. Маса повинна стати однорідною. Потім, помішуючи вінчиком, поступово влити у сметанову масу. Охолодити масу до тепло-гарячого стану і додати яйця, помішуючи вінчиком. Потім додати борошно, маса повинна бути за консистенцією, як густа сметана, з вінчика буде стікати густою стрічкою. На пергамент, розподілити 10 столових ложок тіста тонким шаром (приблизно 0,2 сантиметра). Потім відправити в розігріту до 165 духовку на 7 хвилин. Поки випікається один корж, потрібно зробити заготівлю для наступних коржів. Загальна кількість готових коржів – 3 штуки. Дістати готовий корж, накрити пергаментом, перевернути та зняти папір, на якому пекли. Збити вершки з цукровою пудрою до стійкого стану. У іншому посуді збити сметану, близько 5-7 хвилин. Потім до сметани за допомогою силіконової лопатки додати вершки та перемішати. Розподілити на охолоджені коржі крем, скрутити рулет. Поставити в холодильник на 4 години. Прикрасьте на свій смак.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…