Рецепт Різдвяного торта без духовки для всієї родини. Виходить ніжний, смачний і незвичайний.
Інгредієнти:
Для крему:
Для прикрас:
Приготування:
Подрібнюємо вафельне печиво, вливаємо молоко, топлене масло і добре перемішуємо.
Беремо форму (моя 26 на 20 сантиметрів), викладаємо підготовлену масу та розрівнюємо по всьому дну.
У чисту миску викладаємо маскарпоне, вливаємо вершки для збивання не солодкі, викладаємо нутеллу і добре збиваємо міксером до однорідності.
Викладаємо на форму, розрівнюємо та прибираємо в холодильник на 4 години.
Готовий десерт при бажанні прикрашаємо збитими вершками, посипаємо зверху подрібненим печивом і поливаємо розтопленим шоколадом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…