Рецепт Різдвяного торта без духовки для всієї родини. Виходить ніжний, смачний і незвичайний.
Інгредієнти:
- Вафельне печиво – 270 г
- Молоко – 70 мл
- Топлена масло – 40 частин
Для крему:
- Маскарпоне – 500 г
- Несолодкі вершки для збивання – 400 мл
- Нутелла – 200 г
Для прикрас:
- Збиті вершки
- Вафельне печиво
- Розтоплений шоколад
Приготування:
Подрібнюємо вафельне печиво, вливаємо молоко, топлене масло і добре перемішуємо.
Беремо форму (моя 26 на 20 сантиметрів), викладаємо підготовлену масу та розрівнюємо по всьому дну.
У чисту миску викладаємо маскарпоне, вливаємо вершки для збивання не солодкі, викладаємо нутеллу і добре збиваємо міксером до однорідності.
Викладаємо на форму, розрівнюємо та прибираємо в холодильник на 4 години.
Готовий десерт при бажанні прикрашаємо збитими вершками, посипаємо зверху подрібненим печивом і поливаємо розтопленим шоколадом.
Смачного!