Нове

Ніжний і пухнастий пиріг, який тане в роті

Сьогодні готуємо найніжніший і пухнастий пиріг-торт. Тісто робиться дуже швидко та легко. Такий пиріг просто тане в роті і виходить дуже смачний.

Інгредієнти:

Тісто

  • Борошно – 160 г
  • Цукор – 130 г
  • Яйця – 3 штуки
  • Морква – 1 штука
  • Рослинна олія – 1 столова ложка
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Ванільний цукор
  • Сіль – щіпка

Крем

  • Сир – 250 г
  • Сметана – 130 г
  • Цукрова пудра – 1-2 столові ложки

Приготування:

У миску великого розміру додаємо яйця, цукровий пісок, ванільний цукор і добре збиваємо до пишної побілілої маси. Потім всипаємо сіль і продовжуємо перемішувати приблизно кілька хвилин.

Додаємо олію без запаху, натерту на дрібній терці моркву і перемішуємо.

У сито всипаємо борошно, розпушувач і просіюємо поступово в яєчну масу, перемішуємо і вливаємо підготовлене тісто у форму діаметром 20 сантиметрів, застелену пергаментним папером і відправляємо випікати на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

У чисту миску додаємо сир, сметану, цукрову пудру і добре перемішуємо вилкою.

Готовий корж, що остигнув, розрізаємо навпіл, промазуємо кремом і подаємо на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне