Сьогодні готуємо найніжніший і пухнастий пиріг-торт. Тісто робиться дуже швидко та легко. Такий пиріг просто тане в роті і виходить дуже смачний.
Інгредієнти:
Тісто
- Борошно – 160 г
- Цукор – 130 г
- Яйця – 3 штуки
- Морква – 1 штука
- Рослинна олія – 1 столова ложка
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Ванільний цукор
- Сіль – щіпка
Крем
- Сир – 250 г
- Сметана – 130 г
- Цукрова пудра – 1-2 столові ложки
Приготування:
У миску великого розміру додаємо яйця, цукровий пісок, ванільний цукор і добре збиваємо до пишної побілілої маси. Потім всипаємо сіль і продовжуємо перемішувати приблизно кілька хвилин.
Додаємо олію без запаху, натерту на дрібній терці моркву і перемішуємо.
У сито всипаємо борошно, розпушувач і просіюємо поступово в яєчну масу, перемішуємо і вливаємо підготовлене тісто у форму діаметром 20 сантиметрів, застелену пергаментним папером і відправляємо випікати на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
У чисту миску додаємо сир, сметану, цукрову пудру і добре перемішуємо вилкою.
Готовий корж, що остигнув, розрізаємо навпіл, промазуємо кремом і подаємо на стіл.
Смачного!