Смак просто неймовірний, аромат зводив з розуму моїх гостей і всі просили рецепт! Готувати швидко, легко та недорого. Робити можна як у звичайні дні, так і на свято.
Інгредієнти:
Шоколадна начинка
Приготування:
У блюдце додаємо яйця та збиваємо міксером, одночасно всипаємо цукровий пісок. Наливаємо олію і ще раз збиваємо міксером.
Борошно змішуємо з розпушувачем і насипаємо невеликими порціями в яєчну суміш, розмішуємо лопаткою.
У форму 24 см стелимо папір для випічки і наливаємо тісто. Запікаємо 25-30 хв, при температурі 180 градусів.
У сотейник всипаємо цукровий пісок, какао, додаємо масло і заливаємо гарячою водою. Готуємо на середньому вогні, до повного розчинення цукру та олії.
Готовому бісквіту даємо трохи охолонути і за допомогою зубочисток робимо дірочки.
Поливаємо на бісквіт шоколадною начинкою. Зверху посипаємо подрібненими горішками.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…