Смак просто неймовірний, аромат зводив з розуму моїх гостей і всі просили рецепт! Готувати швидко, легко та недорого. Робити можна як у звичайні дні, так і на свято.
Інгредієнти:
Шоколадна начинка
Приготування:
У блюдце додаємо яйця та збиваємо міксером, одночасно всипаємо цукровий пісок. Наливаємо олію і ще раз збиваємо міксером.
Борошно змішуємо з розпушувачем і насипаємо невеликими порціями в яєчну суміш, розмішуємо лопаткою.
У форму 24 см стелимо папір для випічки і наливаємо тісто. Запікаємо 25-30 хв, при температурі 180 градусів.
У сотейник всипаємо цукровий пісок, какао, додаємо масло і заливаємо гарячою водою. Готуємо на середньому вогні, до повного розчинення цукру та олії.
Готовому бісквіту даємо трохи охолонути і за допомогою зубочисток робимо дірочки.
Поливаємо на бісквіт шоколадною начинкою. Зверху посипаємо подрібненими горішками.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…