Шалено смачні тістечка з приємним цитрусовим ароматом! Мої гості були в захваті і здивувалися, що вони готуються так швидко, з не дорогих продуктів. Ніжні, м’які та незвичайні!
Інгредієнти:
для бісквіта
для крему
Приготування:
У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль, цукровий пісок, натираємо на дрібній тертці цедру апельсина і збиваємо міксером близько 5-7 хвилин.
Борошно перемішуємо з розпушувачем і у два прийоми просіюємо в тісто, перемішуємо.
Виливаємо на лист з пергаментом і розрівнюємо. Печемо 15 хв, за 180 град.
Розрізаємо на дві частини.
У вершки додаємо цукор і збиваємо міксером. Додаємо апельсиновий сік, збиваємо.
Бісквіти змащуємо (просочуємо) апельсиновим соком, зверху на один викладаємо половину крему вирівнюємо.
Кладемо другий бісквіт і змащуємо кремом.
Охолоджуємо в холодильнику та нарізаємо на шматочки.
За бажанням прикрашаємо шоколадом.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…