Шалено смачні тістечка з приємним цитрусовим ароматом! Мої гості були в захваті і здивувалися, що вони готуються так швидко, з не дорогих продуктів. Ніжні, м’які та незвичайні!
Інгредієнти:
для бісквіта
для крему
Приготування:
У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль, цукровий пісок, натираємо на дрібній тертці цедру апельсина і збиваємо міксером близько 5-7 хвилин.
Борошно перемішуємо з розпушувачем і у два прийоми просіюємо в тісто, перемішуємо.
Виливаємо на лист з пергаментом і розрівнюємо. Печемо 15 хв, за 180 град.
Розрізаємо на дві частини.
У вершки додаємо цукор і збиваємо міксером. Додаємо апельсиновий сік, збиваємо.
Бісквіти змащуємо (просочуємо) апельсиновим соком, зверху на один викладаємо половину крему вирівнюємо.
Кладемо другий бісквіт і змащуємо кремом.
Охолоджуємо в холодильнику та нарізаємо на шматочки.
За бажанням прикрашаємо шоколадом.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…