Нове

Ніжні та смачні чебуреки з м’ясом

Чебуреки – це класична страва східної кухні, яка завжди вражає своїм ароматом і смаком. Цей рецепт пропонує поєднання хрусткого тіста зі соковитою начинкою з м’яса та лука. Чебуреки чудово підійдуть як для сімейного обіду, так і для вечірнього перекусу з друзями. Здивуйте своїх близьких і гостей цією простою, але надзвичайно смачною стравою!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 8 стаканів
  • Вода – 3 стакани
  • Сіль – 2 ч. л
  • Цукор – 2 ч.л
  • Рослинна олія – 150 мл
  • Горілка – 1 ст. л

Начинка:

  • Фарш – 400 г
  • Цибуля – 2 шт

Інгредієнти:

Борошно просійте в велику миску. У воді розчиніть сіль і цукор. Зробіть в муці “кратер”, влийте туди водяний розчин, горілку, рослинну олію. Ретельно замісіть тісто, оберніть його їжею плівкою і залиште при кімнатній температурі, приблизно, на годину. Змішайте фарш зі луком. Розкочуйте готове тісто валиком так, щоб його товщина не перевищувала 3 мм, і круги були діаметром 15-20 см. Складіть тісто навпіл і якнайбільше ретельно защепіть краї. Смажте в багатому обсязі олії.

Нове

Популярне