Готуються дуже легко, із простих продуктів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю відварюємо і кладемо в миску. Додаємо яйце, сіль і розминаємо товкачем.
Викладаємо консервованого тунця і дрібно нарізаної зеленої цибулі. Додаємо за бажанням Пармезан, чорний перець і ретельно розмішуємо ложкою.
Додаємо борошно і знову перемішуємо. Скочуємо з тіста кульки і обвалюємо в борошні.
Кладемо на сковорідку з олією і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…