Рецепти

Ніжні, соковиті та незвичайні картопляні котлети з тунцем

Готуються дуже легко, із простих продуктів. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Картопля – 700 г
  • Яйце – 1 штука
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Консервований тунець – 250 г
  • Зелена цибуля – пучок
  • Сир Пармезан – 1 столова ложка (за бажанням)
  • Чорний перець – за смаком
  • Борошно – 2 столові ложки + 2 столові ложки (щоб обваляти)
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Картоплю відварюємо і кладемо в миску. Додаємо яйце, сіль і розминаємо товкачем.

Викладаємо консервованого тунця і дрібно нарізаної зеленої цибулі. Додаємо за бажанням Пармезан, чорний перець і ретельно розмішуємо ложкою.

Додаємо борошно і знову перемішуємо. Скочуємо з тіста кульки і обвалюємо в борошні.

Кладемо на сковорідку з олією і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…