Готуються дуже легко, із простих продуктів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Картопля – 700 г
- Яйце – 1 штука
- Сіль – 1/2 чайної ложки
- Консервований тунець – 250 г
- Зелена цибуля – пучок
- Сир Пармезан – 1 столова ложка (за бажанням)
- Чорний перець – за смаком
- Борошно – 2 столові ложки + 2 столові ложки (щоб обваляти)
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Картоплю відварюємо і кладемо в миску. Додаємо яйце, сіль і розминаємо товкачем.
Викладаємо консервованого тунця і дрібно нарізаної зеленої цибулі. Додаємо за бажанням Пармезан, чорний перець і ретельно розмішуємо ложкою.
Додаємо борошно і знову перемішуємо. Скочуємо з тіста кульки і обвалюємо в борошні.
Кладемо на сковорідку з олією і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.
Смачного!