Нове

Ніжні, соковиті та незвичайні картопляні котлети з тунцем

Готуються дуже легко, із простих продуктів. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Картопля – 700 г
  • Яйце – 1 штука
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Консервований тунець – 250 г
  • Зелена цибуля – пучок
  • Сир Пармезан – 1 столова ложка (за бажанням)
  • Чорний перець – за смаком
  • Борошно – 2 столові ложки + 2 столові ложки (щоб обваляти)
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Картоплю відварюємо і кладемо в миску. Додаємо яйце, сіль і розминаємо товкачем.

Викладаємо консервованого тунця і дрібно нарізаної зеленої цибулі. Додаємо за бажанням Пармезан, чорний перець і ретельно розмішуємо ложкою.

Додаємо борошно і знову перемішуємо. Скочуємо з тіста кульки і обвалюємо в борошні.

Кладемо на сковорідку з олією і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.

Смачного!

Нове

Популярне