Рецепти

Ніжні, соковиті та неймовірно смачні курячі котлети з броколі

Приготування швидке, просте з бюджетних продуктів. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

Броколі – 350 г
Куряча грудка – 300 г
Цибулина (маленька) – 1 штука
Сіль та чорний мелений перець – за смаком
Яйце (велике) – 1 штука
Майонез – 2 столові ложки
Борошно – 2 столові ложки

Приготування:

Броколі вирізаємо від стебел і викладаємо в киплячу воду. Варимо одну хвилину і перекладаємо у миску.

Курячі грудки нарізаємо на шматочки невеликого розміру і перекладаємо в чисту миску.

Цибулю дрібно нарізаємо і перекладаємо в миску до м’яса.

Солимо, перчимо, додаємо яйце, майонез, борошно та ретельно розмішуємо ложкою.

Всипаємо відварені броколі і знову розмішуємо. На розігріту сковорідку наливаємо олію і викладаємо масу за допомогою ложки (формуючи котлетки).

Обсмажуємо з двох сторін до золотистості та перекладаємо у блюдо.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…