Приготувати швидко, легко, без проблем, та й продукти бюджетні!
Приготування:
Приготування:
У каструлю кладемо яєчні жовтки, насипаємо цукровий пісок, ванілін та кукурудзяний крохмаль. Наливаємо молоко, вершки, ретельно перемішуємо віночком і ставимо на повільний вогонь.
Готуємо до загусання, завжди перемішуючи. Потім знімаємо з вогню і даємо охолонути.
Форми для випічки змащуємо вершковим маслом. З листкового тіста вирізаємо кружечки і закладаємо у формочки.
Потім зверху викладаємо заварний крем, розмазуємо. Випікаємо при ста вісімдесяти градусах – 20 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…