Приготувати швидко, легко, без проблем, та й продукти бюджетні!
Приготування:
- Яєчні жовтки – 2 штуки
- Цукор – 45 г
- Молоко – 85 г
- Вершки – 120 г
- Крохмаль кукурудзяний – 10 г
- Ванілін
- Листкове тісто – 250 г
Приготування:
У каструлю кладемо яєчні жовтки, насипаємо цукровий пісок, ванілін та кукурудзяний крохмаль. Наливаємо молоко, вершки, ретельно перемішуємо віночком і ставимо на повільний вогонь.
Готуємо до загусання, завжди перемішуючи. Потім знімаємо з вогню і даємо охолонути.
Форми для випічки змащуємо вершковим маслом. З листкового тіста вирізаємо кружечки і закладаємо у формочки.
Потім зверху викладаємо заварний крем, розмазуємо. Випікаємо при ста вісімдесяти градусах – 20 хвилин.
Смачного!