Ну які ж вони смачні та ніжні – немов тануть у роті! Лимонні тістечка готуються легко, швидко, із простих продуктів, які завжди знайдуться вдома.
Інгредієнти:
Для крему
Для прикраси
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйце, додаємо цукор і збиваємо вінчиком. Наливаємо олію і перемішуємо.
Додаємо терту цедру лимона, розпушувач і перемішуємо. Всипаємо все борошно і перемішуємо руками.
Викладаємо по невеликих шматочках тіста у форму для кексів. За допомогою дна склянки утрамбовуємо.
Дно посипаємо трохи борошном і робимо проколи вилкою. Випікаємо 35 хвилин, при температурі 180 градусів.
У каструлю розбиваємо яйце, додаємо цукор, терту цедру лимона та перемішуємо.
Додаємо кукурудзяний крохмаль, перемішуємо. Вливаємо молоко, перемішуємо та варимо на середньому вогні до загусання.
Викладаємо крем у готові кошики. Даємо повністю охолонути. Прикрашаємо шматочками апельсина та цукровою пудрою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…