Ділюсь рецептом улюблених ледачих вареників! Дуже смачні, м’які та ніжні, а ще готуються досить швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Рецепт на 3 порції. За бажанням вареники можна зробити не солодкі, а злегка солоні.
Сир потрібен однорідний, якщо у вас буде зернистий – його потрібно пробити блендером або протерти через сито.
Білок потрібно відокремити від жовтка. У сир додаю жовток, цукор і сіль. Перемішую.
Білок збиваю віночком у піну. Підмішую у сирну масу. Додаю борошно (для сухого сиру 60 г, для вологого – 80 г). Замішую трохи липке тісто.
Стіл присипаю борошном, тісто поділяю на 2 половини.
Кожну частину скочую в джгут.
Трохи присипаю борошном і нарізаю на шматочки товщиною 1,5 см.
Тепер можна зварити. Воду в каструлі доводжу до кипіння, додаю сіль. Кидаю вареники та перемішую. Коли спливуть, знижую температуру, щоб вода помірно кипіла і варю їх 2 хвилини.
Викладаю вареники на сито та зливаю воду. Відразу ж розкладаю по тарілках, присипаю цукром та поливаю гарячим розтопленим маслом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…