Ділюсь рецептом улюблених ледачих вареників! Дуже смачні, м’які та ніжні, а ще готуються досить швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Рецепт на 3 порції. За бажанням вареники можна зробити не солодкі, а злегка солоні.
Сир потрібен однорідний, якщо у вас буде зернистий – його потрібно пробити блендером або протерти через сито.
Білок потрібно відокремити від жовтка. У сир додаю жовток, цукор і сіль. Перемішую.
Білок збиваю віночком у піну. Підмішую у сирну масу. Додаю борошно (для сухого сиру 60 г, для вологого – 80 г). Замішую трохи липке тісто.
Стіл присипаю борошном, тісто поділяю на 2 половини.
Кожну частину скочую в джгут.
Трохи присипаю борошном і нарізаю на шматочки товщиною 1,5 см.
Тепер можна зварити. Воду в каструлі доводжу до кипіння, додаю сіль. Кидаю вареники та перемішую. Коли спливуть, знижую температуру, щоб вода помірно кипіла і варю їх 2 хвилини.
Викладаю вареники на сито та зливаю воду. Відразу ж розкладаю по тарілках, присипаю цукром та поливаю гарячим розтопленим маслом.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…