Шоколадне суфле – це чудовий спосіб розкрити смакові можливості шоколаду та насолодитися ніжним та ароматним десертом. Цей рецепт простий у виконанні, але результат вразить ваші смакові рецептори та залишиться у пам’яті як вишукані ласощі.
Інгредієнти:
Приготування:
Желатин замочити у воді й залишити на 10 хвилин для набухання. На плиті підігріти молоко, але не довести до кипіння. Додати розтоплений шоколад і влити заздалегідь замочений желатин. Окремо збити жирні вершки до міцних піків та додати до шоколадної маси. Добре змішати та розлити у формочки. Помістити у холодильник до повного охолодження десерту.
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…
На початку жовтня український гурт The Hardkiss завершив турне містами США та Канади, де провів…
Яєчні котлети — це простий та смачний варіант для швидкої закуски або обіду. Вони виходять…
Ліниві чебуреки — це швидкий та простий спосіб приготувати улюблену страву без зайвих зусиль. Використання…
Запечений брі з журавлиним соусом — це вишукана страва, яка ідеально підійде як аперитив для…
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…