Рецепти

Ніжне та смачне м’ясо по-французьки

М’ясо по-французьки – це прекрасний рецепт для особливого вечора або святкового столу. Це поєднання ніжного свинячого м’яса з ароматними ананасами, луком, оливками та сиром створить справжню феєрію смаку та аромату, яка вразить ваші смакові рецептори та подарує незабутні враження.

Інгредієнти:

  • Свинина – 400 г
  • Кільця ананаса консервовані – 6 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Майонез – 4 ст.л
  • Сіль, перець – на смак
  • Оливки – 6 шт

Приготування:

Свинину нарізати на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр. Відбити з обох сторін. У форму для запікання викласти шматочки свинини. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Цибулю нарізати кільцями та викласти на м’ясо. Поверх цибулі викласти кільця ананаса, в порожню серединку покласти по оливці, посипати натертим сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 40 хвилин.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…