М’ясо по-французьки – це прекрасний рецепт для особливого вечора або святкового столу. Це поєднання ніжного свинячого м’яса з ароматними ананасами, луком, оливками та сиром створить справжню феєрію смаку та аромату, яка вразить ваші смакові рецептори та подарує незабутні враження.
Інгредієнти:
Приготування:
Свинину нарізати на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр. Відбити з обох сторін. У форму для запікання викласти шматочки свинини. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Цибулю нарізати кільцями та викласти на м’ясо. Поверх цибулі викласти кільця ананаса, в порожню серединку покласти по оливці, посипати натертим сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 40 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…