Нове

Ніжне печиво, яке просто тане в роті: приготування швидке та дуже легке

Інгредієнти:

  • М’яке вершкове масло – 60 г
  • Цукровий пісок – 25 г
  • Яєчні жовтки – 1 штука
  • Гаряче молоко – 15 г
  • Борошно – 65 г
  • Розпушувач – 3 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 60 г
  • Варена згущене молоко – 100-150 г

Приготування:

У мисочку викладаємо вершкове масло, цукор і змішуємо лопаткою до однорідності.

Додаємо яєчний жовток і перемішуємо віночком. Наливаємо гаряче молоко, перемішуємо.

Додаємо просіяне борошно, розпушувач, кукурудзяний крохмаль, змішуємо лопаткою і потім потрібно замісити тісто.

Перекладаємо тісто на пергамент, накриваємо пергаментом і розкочуємо в пласт. Ставимо в морозильну камеру на 15 хв.

Знімаємо пергамент і вирізаємо кружечки. Кладемо на лист з пергаментом і випікаємо 10 хвилин, при температурі 175 градусів.

Половину кружечків перевертаємо. Варене згущене молоко кладемо в кондитерський мішок і вливаємо на перевернуті кружечки.

Потім накриваємо не перевернутими кружальцями і подаємо до чаю!

Смачного!

Нове

Популярне