Цей рецепт “М’яса по-французьки” із курячого фаршу – це справжня знахідка для тих, хто полюбляє поєднання соковитого м’яса, ніжного картопляного пюре та ароматного сиру. Ця страва не тільки задовольнить ваші смакові рецептори, а й стане відмінною ідеєю для родинного застілля.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо лук, нарізаємо тонкими кільцями та розкладаємо на легко змащений олією пергамент. Чистимо картоплю, нарізаємо тонкими шматочками та вкладаємо на цибулю. Картоплю солимо та перчимо, кладемо на неї шар фаршу. Солимо, перчимо ще раз. На фарш кладемо тонко нарізані шампіньйони. Нарешті, зверху все посипаємо тертим сиром та змащуємо майонезом. Запікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…