Цей рецепт ніжної смаженої горбуші відмінно підійде для тих, хто цінує простоту та смак природних продуктів. Горбуша, замочена в молоці та обсмажена до золотистого кольору, стане смачною та ароматною стравою для сімейного обіду або вечері з друзями.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищаємо рибу, видаліть голову, плавники та внутрішності. Промийте та обсушіть за допомогою кухонних рушників. Наріжте на стейки. Залийте горбушу молоком і залиште на 2 години, періодично помішуючи. Злийте молоко. Посоліть та поперчіть шматочки риби, посипте сушеним часником. На сковороді на середньому вогні розігрійте рослинну олію. Обсмажуйте горбушу до золотистого кольору, приблизно 5 хвилин з кожного боку.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…