Готуємо дуже смачну сирну запіканку за незвичайним рецептом. Вона складається з двох шарів: бархатистого сирного та найніжнішого сметанного шару, завдяки чому цей десерт гідно оцінять як дорослі, так і діти!
Інгредієнти:
Основа
Сметанна заливка
Приготування:
Сир підійде будь-якої жирності, але, на мій погляд, чим жирніше, тим смачніше.
До сиру вбиваємо яйця, всипаємо манку або, як альтернатива, кукурудзяний крохмаль, додаємо цукор до смаку.
Перебиваємо за допомогою блендера в однорідну кремоподібну масу або використовуємо сито для перетирання сиру.
Форму змащуємо вершковим маслом та присипаємо манкою, діаметр даної форми 20 см.
Поступово розподіляємо сирне тісто за допомогою лопатки, додатково можна потрясти для надання рівної поверхні.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці.
За цей час приготуємо сметанну заливку.
Сметану будь-якої жирності, змішуємо з яйцем, додаємо цукор до смаку і пакетик ванільного цукру.
За допомогою віночка добре перемішуємо, поки маса не стане однорідною.
Запіканка готувалася 27 хвилин, піднялася і підрум’янилася, духовку не вимикаємо, поверх виливаємо нашу сметанну заливку, форму потрібно ще трохи потрясти, щоб шар був рівний і розподілився з боків і відправити в духовку ще на 10 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…