Свинина з грибами в сметанному соусі, страва дуже смачна, апетитна і проста в приготуванні. А приготувати таку страву не складно, цей рецепт із серії “все нарізав і поставив в духовку”, тобто рецепт з мінімальними витратами часу.
Складові:
- Свинина – 700 г
- Гриби (шампіньйони) – 400 г
- Сметана – 300 г
- Вода – 50 мл
- Гірчиця – 1-2 ч.л
- Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
- Сіль і чорний перець – за смаком
Приготування:
- М’ясо добре вимити, обсушити і нарізати кубиками. Гриби – пластинками. Цибулю – півкільцями.
- Форму для запікання змастити олією перекласти туди м’ясо, гриби і цибулю, додати сіль і чорний перець за смаком, перемішати.
- Закрити блюдо фольгою і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 1 години.
- А поки м’ясо з грибами готується в духовці приготуємо соус, для цього змішаємо сметану, гірчицю і воду.
- Після дістаємо блюдо з духовки додаємо приготований соус, перемішуємо і відправляємо в духовку ще на 15-20 хвилин.
Смачного!
Також читайте: ЗАКЛАДАЮ ФРИКАДЕЛЬКИ В ТЕРТІ КАБАЧКИ. ГОТУЮ СМАЧНУ ВЕЧЕРЮ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ