Зачаровані ароматом та смаком страв з родзинкою індійської кухні? Курка Каррі – це той рецепт, який додасть різноманіття вашому кулінарному досвіду та принесе екзотичні нотки на ваш стіл. З ніжним курячим філе та ароматними спеціями ця страва допоможе вам вирушити в подорож смаком, яким хочеться ділитися.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо болгарський перець соломкою, цибулю кубиками, часник скибочками, а куряче філе – тонкими смужками. Філе приправляємо Каррі, коріандром, перцем, трошки олії та перемішуємо. На суміші вершків і рослинної олії обсмажуємо цибулю до м’якості, додаємо часник, куряче філе, підрум’янюємо з усіх боків, солимо. Додаємо перець, тушкуємо 5 хвилин під кришкою. Заливаємо вершками, накриваємо кришкою і тушкуємо 12 хвилин. Посипаємо петрушкою, поєднуємо з відвареним рисом.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…