Простий, легкий та смачний весняний салат із редису з огірком та яйцем без майонезу хочу запропонувати вам внести до меню. Його можна подавати як доповнення до основної страви або як самостійну вечерю.
Готується такий салат буквально за 5 хвилин, а виглядає красиво та апетитно.
Інгредієнти:
Приготування:
Редиску миємо і нарізаємо на невеликі шматочки. Огірки нарізаємо дрібним кубиком.
Відварені яйця дрібно нарізаємо і додаємо в салат.
Петрушку, кріп та зелену цибулю дрібно нарізаємо і додаємо в салат.
Тепер готуємо заправлення. У мисці з’єднуємо сметану, гірчицю та сік лимона.
Заправляємо салат. На смак додаємо сіль, перець і перемішуємо.
Беремо 4 листи пекінської капусти та відрізаємо зелену частину.
Укладаємо листя пекінської капусти на тарілку, а центр викладаємо салат. Салат вийшов навесні свіжим і легким.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…