Рецепти

Незвичайний яблучний пиріг: швидко, легко і дуже смачно

Цей яблучний пиріг став фаворитом! Тепер завжди готуватиму тільки так. Смачні та ароматні ласощі до чаю, які подобаються всім (без винятку)! Готується швидко, легко і без проблем. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

Листкове тісто – 250 г
Яблука – 2 штуки
Родзинки – 30 г
Волоські горіхи – 30 г
Цукор – 20 г
Крохмаль кукурудзяний
Яєчний жовток – 1 штука

Приготування:

Яблука нарізаємо на шматочки невеликого розміру і кладемо у глибоку миску. Додаємо родзинки та подрібнені волоські горіхи. Додаємо цукор і ретельно розмішуємо ложкою.

На листковому тісті з боків робимо невеликі надрізи. Середину посипаємо цукром та кукурудзяним крохмалем.

Викладаємо яблучну начинку і ще раз присипаємо кукурудзяним крохмалем.

Завертаємо краї навхрест.

Перекладаємо на лист з пергаментним папером, змащуємо збитим яєчним жовтком і випікаємо 20-25 хвилин, при температурі 180 градусів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…