Цей яблучний пиріг став фаворитом! Тепер завжди готуватиму тільки так. Смачні та ароматні ласощі до чаю, які подобаються всім (без винятку)! Готується швидко, легко і без проблем. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Листкове тісто – 250 г
Яблука – 2 штуки
Родзинки – 30 г
Волоські горіхи – 30 г
Цукор – 20 г
Крохмаль кукурудзяний
Яєчний жовток – 1 штука
Приготування:
Яблука нарізаємо на шматочки невеликого розміру і кладемо у глибоку миску. Додаємо родзинки та подрібнені волоські горіхи. Додаємо цукор і ретельно розмішуємо ложкою.
На листковому тісті з боків робимо невеликі надрізи. Середину посипаємо цукром та кукурудзяним крохмалем.
Викладаємо яблучну начинку і ще раз присипаємо кукурудзяним крохмалем.
Завертаємо краї навхрест.
Перекладаємо на лист з пергаментним папером, змащуємо збитим яєчним жовтком і випікаємо 20-25 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…