Цей яблучний пиріг став фаворитом! Тепер завжди готуватиму тільки так. Смачні та ароматні ласощі до чаю, які подобаються всім (без винятку)! Готується швидко, легко і без проблем. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Листкове тісто – 250 г
Яблука – 2 штуки
Родзинки – 30 г
Волоські горіхи – 30 г
Цукор – 20 г
Крохмаль кукурудзяний
Яєчний жовток – 1 штука
Приготування:
Яблука нарізаємо на шматочки невеликого розміру і кладемо у глибоку миску. Додаємо родзинки та подрібнені волоські горіхи. Додаємо цукор і ретельно розмішуємо ложкою.
На листковому тісті з боків робимо невеликі надрізи. Середину посипаємо цукром та кукурудзяним крохмалем.
Викладаємо яблучну начинку і ще раз присипаємо кукурудзяним крохмалем.
Завертаємо краї навхрест.
Перекладаємо на лист з пергаментним папером, змащуємо збитим яєчним жовтком і випікаємо 20-25 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!