Приготувати швидко, легко, без проблем, та й інгредієнти бюджетні. Ділюсь рецептом з Вами (беріть на замітку).
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на соняшниковій олії до напівпрозорості.
Солодкий перець нарізаємо маленькими кубиками та відправляємо на сковороду до цибулі, перемішуємо.
Кабачок нарізаємо на невеликі кубики та викладаємо в сковороду до овочів, перемішуємо. Солимо, перчимо і перемішуємо.
У великій ємності змішуємо яйця із сіллю та чорним меленим перцем.
Заливаємо овочі на сковороді та готуємо під закритою кришкою близько п’яти хвилин. Прикрашаємо петрушкою та подаємо до столу!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…