Безпрограшний варіант на будь-яке свято. Оригінальний, гарний салат, а смачний такий, що «вилку можна проковтнути». Обов’язково спробуйте це дійсно дуже смачно.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт
- Помідори – 3-4 шт
- Ковбаса – 150 г
- Сир – 100 г
- Часник – 1-2 зуб.
- Майонез – до смаку
- Сіль за смаком
Приготування:
Для початку посмажимо картоплю… 3 середні картоплини натрімо на тертці для корейської моркви. Або наріжемо тонкою соломкою. Картоплю добре промиваємо до прозорої води у 2-3 водах. Обсушуємо за допомогою паперових рушників.
На сковороду наливаємо олію, у висоту приблизно 5-10 мм. І обсмажуємо невеликими порціями картоплю. Смажиться вона швидко. Знімаємо на паперовий рушник.
Ковбасу 150 г наріжемо соломкою. 100 г сиру натираємо на великій тертці. 3 великих помідори наріжемо кільцями. Збираємо салат, я пропоную скористатися кільцем від роз’ємної форми, діаметр 18 см.
Першим шаром помідори. 2 ст. ложки майонезу змішаємо з 1 зубчиком часнику пропущеним через прес і змащуємо помідори.
Другим шаром кладемо ковбасу, робимо сіточку з майонезу. Третім шаром тертий сир, робимо сіточку з майонезу. Картоплю послом і кладемо четвертим шаром.
Знімаємо кільце. Дамо салату просочитися і можна подавати до столу.
Смачного!