Інгредієнти:
Приготування:
Зваріть яйця та натріть на тертці.
Далі покладіть плавлений сир у морозильну камеру на 20 хвилин. Після цього натріть його на тертці. Шинку наріжте соломкою.
Як усе буде готово, починаємо викладати салат, промазуючи кожен шар майонезом.
Можна використовувати форму для порційного поділу або одразу у велику форму.
Викладати будемо шарами.
Першим шаром покладемо яйця, потім промазуємо майонез, далі шинка і знову майонез та сир. Зверху викладаємо морквину.
Для додавання краси страві додаємо зелень, попередньо нарізану дрібно і просто посипаємо зверху.
Для різноманітності можна використовувати соус. Для приготування соусу викладаємо в тарілку або чашу блендера яйця, сіль, цукор, перець та гірчицю. Збиваємо і в суміш, що вийшла, додаємо одну чайну ложку рослинної олії. Збиваємо поки суміш не загусне.
Виходить гарна та смачна страва, яку можна подавати до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…