У світі смачної кулінарії існує безліч рецептів, які роблять наші щоденні обіди більш насиченими та неповторними. Ми пропонуємо вам спробувати плов, який зможе вразити не тільки вас, але і ваших гостей. Ця страва дивує не лише своєю смаковою гармонією, а й легкістю приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо курку невеликими шматочками, а моркву — півкільцями. Нарізаємо цибулю. На середньому вогні розігріваємо олію в казані. Викладаємо у казан моркву та курку. Готуємо 5 хвилин. Додаємо кмин, посолимо та поперчимо, тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин. Зверху розподіляємо рівним шаром промитий булгур і вставляємо цілу головку часнику. Заливаємо водою. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 15–20 хвилин. Знімаємо з плити, залишаємо під кришкою ще 15 хвилин, а потім перемішуємо.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…