Рецепти

Незвичайний рецепт кабачкових вафель

Сьогодні я з рецептом чудових кабачкових вафель. Зараз активно йде сезон кабачків, тому наполегливо вам рекомендую спробувати такі овочеві вафлі. За смаком вони дуже ніжні, пишні та м’які.

Інгредієнти:

  • 1 невеликий кабачок
  • 1 яйце
  • 50 г борошна
  • трохи зелені
  • сіль і чорний перець за смаком

Приготування:

  • Очищений кабачок натерти на тертці, віджати руками зайвий сік, він нам не потрібен.
  • Додати яйце і дрібно нарізану зелень.
  • Посолити та поперчити за смаком.
  • В кінці додати борошно і перемішати.
  • Добре розігріту вафельницю трохи змастити олією. Викласти по 2 столові ложки тіста.
  • Випікати близько 2-3 хвилин, залежить від потужності електро вафельниці.
  • Готові кабачкові вафлі легко знімаються.

Приготуйте до них соус зі сметани, зелені, часнику і солі. І можна подавати до столу!

Смачного!

Читайте також: ШВИДКА ВЕЧЕРЯ З ПРОСТИХ ПРОДУКТІВ. СМАЖЕНИЙ ГАРБУЗ В СМЕТАНІ З ЧАСНИКОМ

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…