Готую його як на святковий стіл, так і просто для сімейного чаювання. Для приготування не знадобиться духовка (готується буквально 10 хвилин).
Інгредієнти:
Приготування:
Моркву натираємо на дрібній тертці та викладаємо на суху сковороду. Насипаємо цукрового піску та перемішуємо.
Варимо до готовності та перекладаємо у велику тарілку. Висипаємо половину кокосової стружки і ретельно розмішуємо.
Виливаємо класичний йогурт та розмішуємо лопаткою. Висипаємо кокосову стружку, що залишилася, розмішуємо.
Скочуємо кульки невеликого розміру і обвалюємо в кокосовій стружці.
Зверху за бажанням прикрашаємо шоколадною крихтою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…