Рецепти

Незвичайний кекс до чаю: смачніше, ніж у будь-якій кав’ярні

З найпростіших інгредієнтів готую шикарний кекс до чаю! Незвичайний, ніжний, ароматний та смачний. Приготувати його дуже просто, обов’язково спробуйте! Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яблук – 1 штуку
  • Яєць (середніх) – 3 штуки
  • Солі – щіпку
  • Цукрового піску – 150 г
  • Рослинної олії – 125 мілілітрів
  • Молока – 150 мілілітрів
  • Ванілін – за смаком
  • Борошна – 280 г
  • Дріжджів – 15 г
  • Персикового джему
  • Цукрового піску + кориці

Приготування:

У яйця додаємо цукровий пісок, сіль і збиваємо за допомогою міксера, заливаючи олією, всипаючи ваніліну і додаючи молока.

Просіюємо борошно і змішуємо міксером. Додаємо розпушувач та змішуємо лопаткою. Переливаємо масу у форму.

Викладаємо персиковий джем і злегка перемішуємо дерев’яною шпажкою.

Зверху щільно вставляємо часточки яблучні (тонко порізані). Посипаємо цукровим піском, змішаним з корицею і запікаємо сорок хвилин при температурі сто сімдесят градусів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…