З найпростіших інгредієнтів готую шикарний кекс до чаю! Незвичайний, ніжний, ароматний та смачний. Приготувати його дуже просто, обов’язково спробуйте! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Яблук – 1 штуку
- Яєць (середніх) – 3 штуки
- Солі – щіпку
- Цукрового піску – 150 г
- Рослинної олії – 125 мілілітрів
- Молока – 150 мілілітрів
- Ванілін – за смаком
- Борошна – 280 г
- Дріжджів – 15 г
- Персикового джему
- Цукрового піску + кориці
Приготування:
У яйця додаємо цукровий пісок, сіль і збиваємо за допомогою міксера, заливаючи олією, всипаючи ваніліну і додаючи молока.
Просіюємо борошно і змішуємо міксером. Додаємо розпушувач та змішуємо лопаткою. Переливаємо масу у форму.
Викладаємо персиковий джем і злегка перемішуємо дерев’яною шпажкою.
Зверху щільно вставляємо часточки яблучні (тонко порізані). Посипаємо цукровим піском, змішаним з корицею і запікаємо сорок хвилин при температурі сто сімдесят градусів.
Смачного!