Інгредієнти:
Тісто
Начинка
Приготування:
У глибоку тарілку просіюємо борошно, насипаємо цукрову пудру, розпушувач і розмішуємо.
Додаємо натерте на великій терці вершкове масло і розмішуємо руками.
Додаємо яйце, перемішуємо та замішуємо тісто. Ділимо на дві нерівні частини. Невелику частину тіста загортаємо в пакет і прибираємо в холодильник на 30 хв.
Іншою частиною тіста заповнюємо дно форми 18 сантиметрів, формуємо бортики та прибираємо в холодильник на 30 хв.
У чисту тарілку кладемо сметану, насипаємо цукру, кукурудзяного крохмалю і змішуємо до однорідності.
У чисту тарілку вливаємо яєчний білок і збиваємо міксером, одночасно підсипаючи цукор.
Викладаємо поступово білки у тарілку зі сметанною масою, змішуємо.
У форму на тісто викладаємо джем та розподіляємо.
Потім викладаємо начинку.
Маленьку частину тіста натираємо на великій терці зверху на пиріг.
Випікаємо 35-40 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…