Нове

Незвичайні тюфтельки з в’яленими яблуками

Приготуємо незвичайні тюфтельки з в’яленими яблуками в томатно-вершковому соусі. Рецепт простий, доступний виходить нереально смачно – вам сподобається!

Для приготування потрібно не так вже й багато часу, однак, поки тюфтельки готуються, можна швиденько приготувати до них улюблений салат і повноцінна вечеря для всієї родини готова!

Інгредієнти для тефтелей::

  • Фарш свинячо-яловичий – 400 г
  • В’ялені яблука (замочені у воді) – 80 г
  • Яйце – 1 шт
  • Цибуля – 1/4 шт
  • Вершкове масло
  • Часник – 1 маленький зубчик
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • Хрін вершковий – за смаком
  • Сметана – 3 ст. ложки
  • Томати пелаті – 2 ст. ложки
  • Цибуля – 0.5 шт
  • Цукор – 0.5 ст. ложки
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Приготування:

У миску з фаршем відправляємо дрібно нарізані четвертинку цибулини та маленький зубчик часнику. На смак додаємо сіль, перець, розбиваємо у фарш одне яйце і додаємо дрібно нарізані в’ялені яблука (заздалегідь відмочені у воді). Фарш з яблуками добре перемішуємо. Внутрішню частину сковороди (в якій можна запікати в духовці) змащуємо вершковим маслом. З фаршу формуємо тюфтельки та викладаємо на сковороду. Сковороду з фрикадельками відправляємо у розігріту до 215 градусів духовку на 9 хвилин.

Приступимо до приготування томатно-вершкового соусу до фрикадельок. У миску відправляємо дрібно нарізану половинку цибулини, додаємо кілька столових ложок томатів пелаті та сметану. На кінчику столової ложки відправляємо в соус вершковий хрін, половину столової ложки цукру, до смаку солимо і розбиваємо одне яйце. Все ретельно перемішуємо та заливаємо тефтелі приготованим соусом. Сковороду відправляємо до духовки ще на 6 хвилин.

Готові тюфтельки викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню, томатами, редисом і подаємо зі сметаною. Смачного!

Нове

Популярне