Сьогодні пропоную вам приготувати разом зі мною дуже смачне кунжутно-лляне печиво. Готується воно дуже швидко і просто, без будь-якого розкочування та формування тіста. Міксер також нам не знадобиться.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло потрібно заздалегідь дістати з морозилки і дати йому зігрітися. Тепер до м’якого масла додаємо цукор та сіль, перемішуємо продукти вінчиком. На цьому етапі не потрібно досягати повного розчинення цукру.
Тепер додаємо яйце кімнатної температури. Добре втручаємо його вінчиком.
Додаємо кунжут та насіння льону, добре перемішуємо продукти.
Всипаємо відразу все борошно і розпушувач. Перемішуємо лопаткою. Тісто готове.
Печиво формуємо використовуючи дві столові ложки.
Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці близько 8-10 хвилин.
Готове печиво м’яке, перед тим як знімати його з дека, потрібно дати час охолонути до теплого стану.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…