Сьогодні пропоную вам приготувати разом зі мною дуже смачне кунжутно-лляне печиво. Готується воно дуже швидко і просто, без будь-якого розкочування та формування тіста. Міксер також нам не знадобиться.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло потрібно заздалегідь дістати з морозилки і дати йому зігрітися. Тепер до м’якого масла додаємо цукор та сіль, перемішуємо продукти вінчиком. На цьому етапі не потрібно досягати повного розчинення цукру.
Тепер додаємо яйце кімнатної температури. Добре втручаємо його вінчиком.
Додаємо кунжут та насіння льону, добре перемішуємо продукти.
Всипаємо відразу все борошно і розпушувач. Перемішуємо лопаткою. Тісто готове.
Печиво формуємо використовуючи дві столові ложки.
Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці близько 8-10 хвилин.
Готове печиво м’яке, перед тим як знімати його з дека, потрібно дати час охолонути до теплого стану.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…