Сьогодні готуємо незвичайне куряче філе на кефірі. Виходить дуже соковите, ніжне, ароматне і дуже смачне. Готується без проблем, простіше простого, з найпростіших інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску додаємо яйце, сіль, цукор, вливаємо кефір і добре перемішуємо до однорідності.
Перемішуємо борошно з розпушувачем, додаємо в яєчну масу і добре змішуємо, щоб не було грудочок.
Додаємо куряче філе, нарізане маленькими кубиками, натираємо плавлений сирок на великій терці (можна замінити на твердий сир) і добре перемішуємо.
Форму змащуємо вершковим маслом та викладаємо куряче філе. Поступово розподіляємо. Присипаємо кунжутним насінням за бажанням і випікаємо при 180 градусах приблизно 30 хвилин.
Така страва смачна як у гарячому, так і холодному вигляді.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…