Таку швидку та легку страву часто готую на вечерю. Приготування займає мінімум часу, та й Інгредієнти бюджетні! Виходить надзвичайно і дуже смачно. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо серединки. Перекладаємо перці у форму для запікання (змащену олією). Запікаємо 10 хвилин при температурі 200 градусів.
У ємність вливаємо яйця, молоко, солимо, перчимо і збиваємо віночком до однорідності.
Додаємо нарізані кільцями сосиски та дрібно нарізаний помідор. Додаємо хліб, нарізаний кубиками, посипаємо подрібненим кропом і добре змішуємо.
Викладаємо начинку у перці. І запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…