Таку швидку та легку страву часто готую на вечерю. Приготування займає мінімум часу, та й Інгредієнти бюджетні! Виходить надзвичайно і дуже смачно. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо серединки. Перекладаємо перці у форму для запікання (змащену олією). Запікаємо 10 хвилин при температурі 200 градусів.
У ємність вливаємо яйця, молоко, солимо, перчимо і збиваємо віночком до однорідності.
Додаємо нарізані кільцями сосиски та дрібно нарізаний помідор. Додаємо хліб, нарізаний кубиками, посипаємо подрібненим кропом і добре змішуємо.
Викладаємо начинку у перці. І запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…