Рецепти

Незвичайне блюдо на вечерю з бюджетних інгредієнтів

Таку швидку та легку страву часто готую на вечерю. Приготування займає мінімум часу, та й Інгредієнти бюджетні! Виходить надзвичайно і дуже смачно. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Солодкий перець – 2 штуки
  • Яйця – 2 штуки
  • Молоко – 20 г
  • Помідор – 40 г
  • Сосиски – 2 штуки
  • Хліб – 1 шматочок
  • Кріп – пучок
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо серединки. Перекладаємо перці у форму для запікання (змащену олією). Запікаємо 10 хвилин при температурі 200 градусів.

У ємність вливаємо яйця, молоко, солимо, перчимо і збиваємо віночком до однорідності.

Додаємо нарізані кільцями сосиски та дрібно нарізаний помідор. Додаємо хліб, нарізаний кубиками, посипаємо подрібненим кропом і добре змішуємо.

Викладаємо начинку у перці. І запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…