Така страва готується дуже легко і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
З однієї скибочки хліба вирізаємо круглу серединку. Помідор нарізаємо кільцями.
Викладаємо три шматки бекону, зверху кладемо скибочку хліба, потім сир для бутербродів.
Зверху кладемо скибочку з вирізаною м’якушу.
У середину викладаємо кільце помідора. Трохи солимо і вливаємо в середину яйце, потім знову солимо і перчимо на свій смак.
Кладемо скибочку сиру, зверху скибочку хліба. Загортаємо в бекон.
Беремо ще три шматочки бекону та покриваємо пробіли.
Викладаємо на лист, застелений папером для випічки. Випікаємо 20 хвилин, при температурі 200 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…