Нове

Незвичайна закуска зі звичайної капусти: святковий «тортик» на щодень

Поки ще сезон кабачків не настав, а улюбленого закусочного торта хочеться. Вирішила поекспериментувати та приготувати закусочний торт із капусти. Виявилося дуже смачно. Класна альтернатива, на смак вони досить схожі. Закусочний торт із капусти оцінила вся родина.

Інгредієнти:

Капустяні млинці:

  • Капуста – 500 г (краще молода)
  • Яйця – 3 шт
  • Кефір – 100 мл
  • Борошно – 5 ст.л
  • Сіль
  • Куркума

Сметанний соус:

  • Сметана – 150 г
  • Часник – 4-5 зуб.
  • Сіль
  • Спеції

Приготування:

Закусочний торт складатиметься з капустяних млинців, давайте їх і приготуємо. Наріжте тонко 500 г капусти, найкраще взяти молоду. Капусту солимо і добре мнемо руками, щоб вона стала м’якою. Якщо брати молоду, то часу потрібно менше.

3 яйця збиваємо із сіллю та куркумою. Куркуму я використала для кольору.

Зливаємо 100 мл кефіру та перемішуємо.

Додаємо в тісто 5 ст.л борошна та замішуємо тісто.

У тісто додаємо капусту та подрібнену зелень. Перемішуємо.

На розігрітій сковороді смажимо капустяні млинці з двох боків. Капустяне тісто розподіляємо ложкою.

Приготуємо крем для нашого тортика. Змішуємо 150 г сметани, сіль та перець, видавлюємо часник. Перемішуємо.

Збираємо капустяний торт. Кожен млинець змащуємо соусом, а зверху розподіляємо нарізаний помідор. Збираємо торт доки не закінчаться всі інгредієнти.

Зверху торт я також прикрасила соусом, помідорами та зеленню. Закусочний капустяний торт готовий. Можна прибрати на просочення, а якщо не терпиться, то можна відрізати шматочок відразу.

Смачного!

Нове

Популярне